Особливості оформлення та переваги депозитних вкладів в UKRSIBBANK в Україні

Особливості оформлення та переваги депозитних вкладів в UKRSIBBANK в Україні
Фото ілюстративне

Коли у людини є «вільні» кошти, їх необхідно накопичувати та отримувати додаткові відсотки. Тільки тоді можна досягти фінансової незалежності, назбирати гроші на купівлю житла, автомобіля, туристичну подорож.

Є безліч інвестиційних інструментів, кожен з яких має свої особливості, переваги та недоліки. Для інвестування в акції або облігації, бізнес та криптовалюту потрібні спеціальні знання. Крім того, є великі ризики втрати грошей.

Щоб накопичити кошти в необхідній кількості, краще оформити на 
my.ukrsibbank.com/ua/personal/deposits/
депозитний вклад у одному з найкращих банків України,
який працює на європейському капіталі.

Кредитно-фінансова установа «Укрсиббанк» пропонує клієнтам вклади в гривнях. Можливості відкрити депозит у валюті доки немає, але з часом все може змінитися. Розглянемо, чому вклади в банку вигідні для клієнтів.

Депозитні вклади від надійного банку України: умови та особливості

«Гарантований капітал». Оформлення депозиту на термін від дев’яти місяців до двох років. Вклад дає можливість зберігати кошти та отримувати найбільший дохід. Виплати по депозиту (тіло та відсотки) здійснюються наприкінці терміну дії договору.

«Надійний статок». Дає змогу стабільно отримувати щомісячний додатковий прибуток. Вклади по депозиту оформляються на строк до двох років з можливістю автопролонгації.
«Щасливий вік». Вклад для клієнтів пенсійного віку, які хочуть зберігати кошти та отримувати відсотки на свої пенсійні виплати.
«Персональний план збагачення». Депозит для накопичення грошей на велику покупку (автомобіль, туристична подорож, навчання та інше). Можливість щомісячного поповнення рахунку, наявність обов’язкового платежу, зняття грошей з відсотками по закінченню терміну дії договору.

Чому оформляти депозитний вклад вигідно

Захист грошей від марних витрат. Коли у людини з’являється на руках достатньо велика сума готівки, виникає спокуса її витратити на новий одяг, гаджети або делікатеси. Депозит дисциплінує, оскільки за дострокового припинення договору втрачаються відсотки.
Надійність. Кошти на рахунку захищені від втрати Фондом гарантування вкладів. У разі проблем з фінансовою установою гроші будуть виплачені клієнтові з відсотками (до 200 тисяч гривень).
Програми заохочення вкладників. Утримувачі пенсійних та зарплатних карт, користувачі онлайн-банкінгу отримують більші відсотки по вкладах.
Вигода. В UKRSIBBANK високі процентні ставки, гнучкі умови співпраці, є безліч варіантів вкладів, серед яких можна вибрати відповідний продукт з урахуванням особистих потреб.

Відкривати вклади по депозиту може кожен клієнт банківської установи, незалежно від рівня його доходів та статусу.

Щоб ознайомитися з актуальними умовами депозиту від «Укрсиббанку», переходьте на офіційний сайт банку за посиланням на початку статті.
Можна зв’язатися з менеджерами кредитно-фінансової установи, які проконсультують з усіх питань, допоможуть вибрати продукт з урахуванням особистих потреб.

Тисячі задоволених клієнтів по всій країні зберігають гроші на депозитних вкладах в одному з найкращих банків України.  Тепер ваша черга.

Довідка

Банківська ліцензія НБУ №75 від 05.10.2011р.
Внесено до Державного реєстру банків 28.10.1991р. за №57.
АТ "УКРСИББАНК" входить у БНП Паріба Груп.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Стало відомо ім'я поліцейського, який застрелився у відділку в Ковелі
Наступна новина У Луцьку організували фотосесію, аби привернути увагу до кризової кімнати
Останні новини
Схожі новини