Особливості страхування в туризмі

Особливості страхування в туризмі
Фото ілюстративне

1. Туристична страховка: що потрібно знати

Туристична страховка потрібна для виїзду за кордон. І якщо раніше оформити страхування було можливо лише у відділенні страхової компанії, то наразі дуже популярна туристична страховка онлайн. Її можна оформити на сайті страхової компанії або скористатися послугами агрегатора страхових цін Ukasko. Це зручно, бо вартість страховки відрізняється у залежності від страхової компанії, та на агрегаторі цін ці показники можна порівняти.

2. Що не покриває туристична страховка

Туристична страховка буде покривати лише ті випадки, які визначені в страховому полісі. Тобто ті, які прописані в договорі страхування. Але потрібно враховувати те, що ви не отримаєте відшкодування у тому разі, якщо на момент настання страхового випадку будете знаходитись у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння, чи під впливом медицинських препаратів. Тому треба не лише уважно вибирати поліс страхування, а й дотримуватись певних правил на відпочинку.

3. За що ми платимо в туристичній страховці

Вартість страхування залежить від декількох факторів. Це кількість включених ризиків до полісу, країна призначення, вік страхувальника, суми відшкодування та тривалість подорожі.Але схожі поліси можуть бути різної вартості від різних страхових компаній, тому  перед придбанням радимо вам порівняти пропозиції за допомогою агрегатора цін.

4. Туристична страховка: яку вибрати у Луцьку?

Туризм в Україні дуже розвинений. Щороку кількість туристів зростає, та не всі з них оформлють страхування. Але це може не тільки стати причиною відмови у відвідуванні країни, а й великих витрат. Обов'язково треба вибирати страхування відносно своїх планів на відпочинок. Треба щоб воно містило потенційні ризики, інакше від страхування не буде користі. Наприклад, якщо ви вирушаєте кататися на лижах, то потрібно включити до страхування активний відпочинок, лікування травм тощо.

5. Які документи потрібні для оформлення турстраховки

Для оформлення страхування потрібно мати закордонний паспорт та знати дати поїздки. Важливо вказувати інформації уважно, без помилок, щоб вона до останньої букви відповідала вказаним даним у паспорті.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Літак із Зеленським приземлився у Луцьку
Наступна новина За добу коронавірус виявили ще у 207 волинян. П'ятеро людей померли
Останні новини
Схожі новини