Особливості вибору дивану

Особливості вибору дивану

Хороший диван – це гарантія того, що у вашій домівці буде місце, де ви зможете якісно відпочити від буденних зобов’язань за улюбленою книгою, серіалом чи відеогрою. Але щоб така м’яка мебель відрізнялася комфортабельністю, її потрібно правильно підібрати. Для цього варто звернути увагу на кілька найважливіших критеріїв.

Купити недорого диван можна в магазині «Файні Меблі», який працює з чудовими українськими мебельними фабриками. Ознайомитися з асортиментом компанії можна на її офіційному сайті: https://fayni-mebli.com/ua/sofas.html.

Розмір і форма

Дуже важливі фактори вибору. Диван має оптимально доповнювати кімнату, а не займати занадто багато простору. До того ж завелика м’яка мебель буде заважати комфортно пересуватися житлом, хоч і створить додаткове місце для відпочинку. Саме тому варто знайти певний баланс, який допоможе створити оптимальний інтер’єр.

Що стосується форми, то найбільш популярними варіантами є прямі та кутові дивани. Перші існують у більші варіації. Це класичні моделі, які можуть розміщуватися к попід стіну, так і посередині кімнати.

Кутові дивани часто використовують для зонування великого приміщення. До того ж вони підходять пропонують більшу площу для відпочинку.

Механізм розкладання

Дуже багато диванів є розкладними. Це означає, що вони здатні перетворюватися на ліжка, що пропонують спальні місця для однією та двох людей. Це дуже практично як для великої домівки, так і для малогабаритного житла. В першому випадку можна запропонувати деякі спальні місця гостям. В другому – господар може самостійно спати на дивані, таким чином економлячи простір в денний період часу.

Існують різноманітні варіанти механізмів розкладання. Краще за все обрати ту модель, де трансформація відбувається просто. Такі дивани найчастіше рідше ламаються і легше ремонтуються. 

Матеріал оббивки

Ще один дуже важливий фактор, який впливає на комфорт та практичність експлуатації таких м’яких меблів. Матеріал може бути приємним на дотик, цупким, міцним або практичним. Обирайте той варіант, який найбільше відповідатиме вашим вимогам. До найбільш популярних матеріалів варто віднести:

  • флок;
  • шкіру;
  • велюр;
  • жаккард тощо.

В інтернет-магазині «Файні Меблі» у вас є можливість придбати диван із такою оббивкою, яка найкраще підходитиме у вашу домівку. До того ж варто пам’ятати, що оббивки при необхідності можна поміняти.
 

*На правах реклами 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянин зі спільниками організували канал переправлення ухилянтів за кордон. ФОТО
Наступна новина На Волині виявили п'яного водія фури, який припаркувався посеред дороги
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні