Отримав поранення, несумісні з життям: у боях загинув Герой з Луцького району

Отримав поранення, несумісні з життям: у боях загинув Герой з Луцького району

Війна забрала життя 35-річного Героя зі села Звиняче Горохівської громади Дмитра Редчука.

Про це повідомили на сторінці міської ради у фейсбуці. 

«Завжди думав про інших більше, ніж про самого себе. Саме таким у серцях та душах друзів, рідних та близьких назавжди залишиться Дмитро. З перших днів війни мужній захисник не залишився осторонь воєнних дій. До повномасштабного вторгнення брав також участь у бойових діях у зоні АТО.

Відвертий, добрий, справедливий, щирий, завжди із посмішкою — таким пам’ятатимуть Дмитра дружина, батьки, сестра, рідні та знайомі. Він умів помічати те, на що багато інших не звернули б уваги, не проходив повз людської біди. Дмитро ставив перед собою цілі, будував плани, але...» – йдеться у повідомленні. 

10 липня 2023 року під час виконання бойового завдання в населеному пункті П’ятихатки Василівського району Запорізької області під час ворожого мінометного обстрілу старший солдат взводу зв’язку механізованого батальйону Дмитро Редчук отримав поранення, несумісні з життям.

Щирі співчуття родині, друзям, побратимам загиблого Захисника. Вічна пам’ять, честь та шана Герою!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку попрощалися з Героєм Максимом Галайдою. ФОТО
Наступна новина На Волині оголосили штормове попередження
Останні новини
Схожі новини