ОУН обіцяє громити російські об'єкти в Києві

ОУН обіцяє громити російські об'єкти в Києві

Провідник добровольчого руху "Організація українських націоналістів", ветеран АТО Микола Коханівський пообіцяв, що погроми розташованих в Україні російських об'єктів триватимуть.

Про це він розповів на завершення маршу «Смерть Росії!», який відбувся у неділю, 18 лютого 2018 року, в середмісті Києва, передає УНІАН.

«Ми і далі будемо громити російські об'єкти в Києві, якщо держава не буде діяти і не заборонить діяльність структур країни-агресора», - сказав Коханівський.

Нинішню акцію Коханівський назвав «вдалим флешмобом», й додав, що до нього долучилися 300-400 людей.

Також він підтвердив, що нікого з учасників сьогоднішньої акції не було затримано. 

Як повідомляв УНІАН, у Києві представники націоналістичних організацій – ОУН, Білий молот, Соціал-національна асамблея, Чорний комітет, Комітет визволення політв’язнів – провели акцію під назвою «Смерть Росії».

Будівлю Росспівробітництва, розташовану на вул. Борисоглібська, 2, учасники закидали яйцями та камінням і порозбивали вікна. Правоохоронці нікого не затримали і не вчиняли жодних дій до активістів, які кидали каміння. Учасники заходу пояснили, що установа Росспівробітництва помічена у протиукраїнській діяльності і пропагуванні «руського міра». Вони стверджують, що якщо держава Україна не здатна закрити такі установи, то це «зроблять звичайні українці».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині значно зросли ціни на продукти
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 19 лютого
Останні новини
Схожі новини