Папа Франциск відслужив різдвяну месу «Протягом ночі»

Папа Франциск відслужив різдвяну месу «Протягом ночі»
Фото Anna Shvets з Pexels

В умовах жорстких карантинних обмежень запроваджених на свята італійським урядом Папа Римський Франциск відправив різдвяну месу “Протягом ночі”. Служба відбулась у майже порожній базиліці Святого Петра у четвер ввечері. Мільйони людей за інформацією сайту Ватикану змогли стежити за церемонією через телетрансляцію та в соціальних мережах.

У своїй цьогорічній святковій проповіді Папа Франциск наголосив, що «саме завдяки безмежній любові Бога до нас Ісус народився не в палаці, а в яслах стайні. Ісус прийшов у світ, як і кожна дитина - слабким і вразливим, щоб ми могли навчитися сприймати свої слабкі сторони з ніжною любов’ю ... Бог любить творити чудеса через нашу бідність».

«Цей знак, – продовжив глава глава католицької церкви, –  має вести нас по життю. У Вифлеємі Бог лежить у яслах, ніби хоче нагадати нам, що для того, аби жити, нам потрібен Він, як хліб, який ми їмо. Нам потрібно бути наповненими Його вільною, незмінною, конкретною любов’ю».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Католицьке Різдво» – некоректна назва. Священник з Волині пояснив, яке свято відзначають 25 грудня

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Цифри помірковані: на Волині за добу 232 нових зараження і одна смерть
Наступна новина В уряді кажуть, що повітряних подорожей локдаун поки не стосується
Останні новини
Схожі новини