Парам, які одружуватимуться 14 лютого, у луцькому ЦНАПі обіцяють сюрпризи

Парам, які одружуватимуться 14 лютого, у луцькому ЦНАПі обіцяють сюрпризи
Фото ілюстративне

Парам, які скористаються послугою «Державна реєстрація шлюбу у скорочені строки» 14 лютого, у Центрі надання адміністративних послуг міста Луцька обіцяють «романтичну атмосферу, незабутні враження та багато багато приємних сюрпризів».

Про це йдеться у повідомленні Луцької міської ради. 

«Ми завжди хочемо бути з Вами поруч. І в хвилини радості, і в час роздумів і в найважливіші та найвідповідальніші моменти життя. Одним з таких є день одруження.

Щиро запрошуємо Вас, в найромантичніший день – День закоханих – поєднати долі і серця скориставшись послугою «Державна реєстрація шлюбу у скорочені строки» в центрі надання адміністративних послуг міста Луцька.

Саме 14 лютого ми обіцяємо Вам романтичну атмосферу, незабутні враження та багато багато приємних сюрпризів. Переконані, що цей день, залишиться у Ваших спогадах назавжди, адже ми, як справжні чарівники, потурбуємось про це», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у чотирьох містах Волині – Луцьку, Ковелі, Володимирі-Волинському та Нововолинську – 14 лютого пари зможуть зареєструвати свій шлюб аж до опівночі.

Читати також: Назвали найромантичніші міста України. Луцьк – останній у рейтингу


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Ми не можемо гарантувати безпеки». У Луцькраді просять не ходити на Старий ринок
Наступна новина «Розумний, але дуже молодий», – Зеленський про нардепа, який пропонував пенсіонерці продати собаку
Останні новини
Схожі новини