Задокументована романтика. Скільки волинських пар привабив символізм Дня закоханих

Задокументована романтика. Скільки волинських пар привабив символізм Дня закоханих

На Волині у День закоханих вирішили взяти шлюб 23 пари - розповіла «Суспільному.Волинь» заступниця начальника Західного міжрегіонального управління Мінюсту у Волинській області Ольга Семенюк.

Станом на 15 годину 14 лютого церемонії одруження у 17 пар відбувалися у Луцькому міському відділі державної реєстрації актів цивільного стану. Також пари закоханих реєстрували шлюб цього дня у Локачах, Володимирі-Волинському та Горохові.

Лучани Олександр Литвицький і Юлія Бранчук не планували одруження саме на День закоханих, прийняли таке рішення згодом. Обоє – працівники "швидкої" допомоги, тому, кажуть, не бояться ні снігу, німорозу, ні карантинних обмежень.

Привітала молодят заступниця начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Волинській області Ольга Семенюк. Зі слів посадовиці, у Луцькому міському відділі державної реєстрації актів цивільного стану, який є учасником акції "Кохання поза часом 2021", сьогодні зареєстрували 17 шлюбів. Ще чотири подружжя у Луцьку відзначили "шкіряне" весілля – три роки з дня одруження.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Президент відреагував на загибель українських військових
Наступна новина За минулу добу в Україні виявили 2 332 хворих на коронавірус. Одужало — 2 478
Останні новини
Схожі новини