Патріотизм чи вандалізм: у рекреаційному пункті на Волині залишили нецензурні написи

Патріотизм чи вандалізм: у рекреаційному пункті на Волині залишили нецензурні написи

На Камінь-Каширщині у рекреаційному пункті «Боровичок», що в с. Нові Червища, невідомі залишили «патріотичні», проте нецензурні написи.

Про це повідомляє Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Рекреаційний пункт для відпочивальників збудували працівники ДП «Маневицьке ЛГ». Проте на альтанках з'явилися нецензурні написи. Лісівники вважають, що ситуація неоднозначна.

«Тому що все написане на альтанках, інформаційних стендах і навіть новому вказівнику ми цілком підтримуємо! Всім серцем ненавидимо окупантів, їх хворого лідера, робимо все можливе, щоб пришвидшити їх знищення, як і кожен адекватний громадянин у світі. Тому, з одного боку, щиро дякуємо автору цього шедевру за чітку позицію! З іншого боку. Як ви вважаєте: нам зараз варто це все прибирати і приводити територію до ладу? І витратити на це тисячі гривень, які точно можна було б направити на корисніші цілі? Чи, може, не просто лишити, а розмалювати так все і всюди – кожну споруду і паркан? Біля кожної державної будівлі, приватної оселі?...Чи, може, то все ж таки звичайний вандалізм?» – йдеться в дописі.

Читайте також: У Луцьку за вихідні спіймали 6 п'яних водіїв 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині збили два ворожі безпілотники: є загиблий та поранені
Наступна новина У боях за Україну загинув волинянин Максим Онуфрієнко
Останні новини
Схожі новини