Патрульні і Капрал: рівненські правоохоронці подарували друге життя травмованому собаці

Патрульні і Капрал: рівненські правоохоронці подарували друге життя травмованому собаці

Декілька днів тому у Сарнах під час патрулювання на одній із вулиць патрульні помітили на проїжджій частини собаку, на якого, ймовірно, здійснив наїзд автомобіль.

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Рівненської області на своїй сторінці у Facebook

Пес мав явні травми шиї і лап та пересуватися самостійно не міг. Поліцейські відвезли його у ветеринарну клініку, де собаку прооперували та зробили усі необхідні прививки.

Після чого деякий час собака перебував на стаціонарному посту патрульної поліції, де йому забезпечили комфортні умови та харчування.

Зрештою, серед друзів патрульних знайшлися охочі забрати собаку собі та доглядати за цим улюбленцем, який отримав за свою витримку та прагнення до життя від патрульних кличку - Капрал.

 
Патрульні і Капрал

Патрульні і Капрал Декілька днів тому у Сарнах під час патрулювання на одній із вулиць патрульні помітили на проїжджій частини собаку, на якого, ймовірно, здійснив наїзд автомобіль. Він мав явні травми шиї і лап та пересуватися самостійно не міг. Поліцейські відвезли його у ветеринарну клініку, де собаку прооперували та зробили усі необхідні прививки. Після чого деякий час собака перебував на стаціонарному посту патрульної поліції, де йому забезпечили комфортні умови та харчування. Зрештою, серед друзів патрульних знайшлися охочі забрати собаку собі та доглядати за цим улюбленцем, який отримав за свою витримку та прагнення до життя від патрульних кличку - "Капрал". Дякуємо випадковим свідкам за відео. Служити і захищати! #rivnepolice #патрульнаполіція

Posted by Патрульна поліція Рівненської області on Sunday, 28 January 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині надходження військового збору зросли на 29,9 відсотка
Наступна новина Волинь отримала 245 мільйонів гривень на субсидії
Останні новини
Схожі новини