Патрульні оригінально привітали сина волинського Героя з днем народження. ФОТО

Патрульні оригінально привітали сина волинського Героя з днем народження. ФОТО

На Волині інспектори патрульної поліції відвідали сина Героя Миколи Яворського Олега, який цього дня святкував день народження. 

Правоохоронці приїхали до нього додому у Ковельський район - це було справжнім сюрпризом для всіх, – йдеться на сторінці правоохоронців у Фейсбуці

Про Олега патрульні дізнались від волонтерів руху «Меценати для солдата». У рамках проекту «Діти Небесного Легіону» активісти розміщують інформацію про дітей загиблих Героїв, їхні потреби та мрії.

Олег Яворський, як виявилось, мріє стати… поліцейським.

Тож патрульні вирішили трішки допомогти в реалізації мрії, а саме познайомились з Олегом та його рідними, привітали з 6-річчям, яке хлопець відзначає саме 22 грудня, дали змогу посидіти у справжньому поліцейському автомобілі.

Читати також: Чому звільняються волинські патрульні

Неможливо описати ті емоції, захват і радість, які відчував Олег, побачивши справжніх полісменів! Інспектори Марія, Роман та Ігор подружились з Олегом та його братом Ярославом, пограли з ними в ігри та обіцяли підтримувати контакт. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На дорогах мокрий сніг та ожеледиця: волинян закликають бути обережними
Наступна новина У Володимирі провели святковий ярмарок. Найбільші черги - за м'ясом і яйцями. ФОТО
Останні новини
Схожі новини