«Пенсіонери, купили продукти – і не виходьте з дому», – Пустовіт

«Пенсіонери, купили продукти – і не виходьте з дому», – Пустовіт
Фото ілюстративне

Секретар Луцькради Григорій Пустовіт закликав людей старшого віку не виходити з дому без крайньої потреби, а молодих людей – відвідувати своїх батьків, бабусь та дідусів з обережністю.

Про це він заявив у середу, 18 березня, під час засідання міського виконавчого комітету.

«Ми гордо йдемо шляхом Італії, де зіткнулись не з панікою, а з байдужістю і, як наслідок, стрімким поширенням хвороби. Медицина найцивілізованіших країн не справляється з проблемою, а медицина Волині, Луцька матиме в сотню разів більше проблем. Пенсіонер із цією хворобою буде мати величезні проблеми», – заявив посадовець.

«Пенсіонери, купили продукти і не виходьте з дому, я вас благаю. Ми будемо організовувати групи волонтерів, які допомагатимуть з покупками, доставляючи їх до дверей. Ми можемо не допустити епідемії тільки, якщо не буде контакту. В Міністерстві охорони здоров’я кажуть, що потрібно, щоб вдома сиділо 85 % населення. Лучани, не ходіть в гості до старших батьків, не ходіть до них прибирати. Продукти можна доставити без контакту. Не наражайте їх на небезпеку», – додав він.

Нагадаємо, з 19 березня у Луцьку припиняє курсувати громадський транспорт.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку повністю зупиняють маршрутки та тролейбуси. Як їздитимуть на роботу медики
Наступна новина Хто заплатить за перевезення луцьких медиків під час карантину
Останні новини
Схожі новини