Перегони наруги. Як жалобні лампадки на Замковій площі опинились під колесами

Перегони наруги. Як жалобні лампадки на Замковій площі опинились під колесами
Фото з Фейсбук-сторінки Arthur Gautama (Артур Ґаутама)

Смуток і обурення викликало в лучан-користувачів Фейсбук Arthur Gautama і Katherine Tesliuk видовище, на яке вони наштовхулись, прогулюючись вечірньою Замковою площею в Луцьку.

Товариство молодих лучан своїми автомобілями тут влаштували дрифт на засніженому бруці.

Вони настільки були в захваті від такої можливості там поганяти, що коли один з їхніх колег переїхав лампадки запалені в згадку про жертв Голодомору, то решта компанії просто посміялися з цього. Звісно, цього вечора він не перший і не останній це робив, – пише Arthur Gautama.

Не особливо вплинув на ситуацію і приїзд поліції – ділиться враженнями чоловік:

Просто всі роз‘їхалися після дискусії в якій ніхто себе винним не вважав. «А де ж нам кататись?», «Та то нас трохи занесло», «Та ніхто ж не катався», «Я взагалі не знав, що сьогодні День пам‘яті жертв Голодомору». 

Із сумною іронією лучанин запитує міського голову Ігора Поліщука «якщо трощити лампадки не злочин.., то може злочин їх залишати на дорозі і ставити?».

Окрему увагу автора посту привернуло товариство чоловіків, котрі в той самий час розпивали на майдані спиртне, використовуючи в якості столика 3D-макет Замку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Недільне «полегшення»: в Україні на понад 3 тисячі менше нових хворих
Наступна новина 249 нових хворих і двоє померлих - волинська вірусна арифметика за добу
Останні новини
Схожі новини