Перемогу на Євробаченні-2018 виборола екстравагантна співачка Netta з Ізраїлю

Перемогу на Євробаченні-2018 виборола екстравагантна співачка Netta з Ізраїлю

За результатами голосування телеглядачів і національних журі, переможцем Євробачення-2018 стала співачка з Ізраїлю.

Переможцем Євробачення-2018 стала екстравагантна співачка з Ізраїлю Netta з не менш незвичайною піснею Toy, – повідомляє УНІАН.

Під час оголошення результатів голосування глядачів і журі інтрига зберігалася до останнього, оскільки розрив у балах між конкурсантами у першій п'ятірці був невеликим. У рамках фіналу Євробачення на сцені конкурсу виступили представники 26 країн.

Друге місце отримала учасниця від Кіпру Елені Фурейра, а третє - Сезар Семпсон, який в цьому році представляв Австрію. Український представник на Євробаченні-2018 Melovin зайняв 17 місце. Саме він відкривав конкурсну частину фестивалю.

Переможниця «Євробачення-2018» співачка Нетта Барзілай, яка виступала від Ізраїлю, назвала участь у конкурсі битвою з самою собою.

«Мені постійно говорили, що це химерне змагання між музичними жанрами і змагання між музикантами... Але я змагалася сама з собою, переживала з приводу свого виступу, думала над тим, як я зумію зачепити стільки людей, скільки зможу», — сказала Нетта на прес-конференції після оголошення результатів. Вона також додала, що всі виступили блискуче, «але хтось повинен був виграти».

Під час виступу представниці Великобританії на Євробаченні-2018 стався інцидент - невідомий чоловік вибіг на сцену і вихопив мікрофон у співачки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 13 травня
Наступна новина У Ковелі водій джипу з кулаками напав на патрульного. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини