Українка повезе на дитяче Євробачення-2018 недитячу пісню. ВІДЕО

Українка повезе на дитяче Євробачення-2018 недитячу пісню. ВІДЕО

НСТУ презентувала офіційне відео представниці України на Дитячому пісенному конкурсі Євробачення-2018.

Пісню «Say Love» представить 11-річна вінничанка Даріна Красновецька, – пише 5 канал із посиланням на UA:Суспільне мовлення.

Як стало відомо, прем'єра кліпу відбулася 8 жовтня у ранкових ефірах UA:Перший.

«Ми не хотіли робити занадто складних постановок, щоб не відволікати увагу від молодої артистки та потужного меседжу пісні. Перевага Даріни – у її природності та невимушеності. Вона співає від щирого серця і рухається саме так, як відчуває музику та слова пісні. Даріна – «амбасадор любові», тож у відеокліпі творча команда намагалася зробити акцент саме на виконавиці, підкреслити її сильний вокал, передати настрій та емоцію, яку відчуває Даріна під час співу», – розповіла член правління НСТУ, відповідальна за розважальний напрям мовлення, Олександра Кольцова.

Костюм для маленької співачки готувала українська стилістка та дизайнерка Леся Патока. Вона вже неодноразово готувала образи для зірок українського шоу-бізу: Джамали, Єви Бушміної, гурту ONUKA, Pianoбой, Бумбокс.

Колірна гама для костюму Даріни Красновецької виконана у червоно-білих тонах. Стиль – спортивний. Сама учасниця зізнається: відеороботою задоволена.

«Для відео мені зробили гарну зачіску і пошили яскравий костюм, а ще придумали надзвичайно крутий рупор, який спеціально пофарбували у червоний колір! Рупор підкреслює ідею пісні, він допомагає мені закликати людей з усього світу відмовитися від війни та об'єднатися заради великого та світлого почуття любові. Я дуже сподіваюся, що людям сподобається моє відео», – зазначила Даріна.

Довідково:

Даріні Красновецькій, яка представлятиме Україну на дитячому Євробаченні, 11 років. Вона з Вінниці. Дівчина професійно займається вокалом більш як п'ять років. 2016-го вона брала участь у талант-шоу «Голос. Діти», а також двічі поспіль була учасницею дитячого фестивалю «Чорноморські ігри». Торік вона виборола перемогу на цьому фестивалі у номінації «Дівчата (молодша група)». Цьогоріч – перемогла у категорії «Дівчата (середня група)».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Перший тиждень не штрафуємо»: на Волині почали ловити водіїв-«шумахерів»
Наступна новина Смачні частування, пісні та розваги: як у Зимному відсвяткували День громади. ФОТО
Останні новини
Схожі новини