Перестало битися серце воїна з Луцького району Миколи Войтовича

Перестало битися серце воїна з Луцького району Миколи Войтовича

Вчора, 4 лютого, перестало битись серце захисника України учасника АТО/ООС Войтовича Миколи Степановича, 23.05.1973 року народження, жителя с. Борочиче Луцького району. Воїн захищав нашу Батьківщину з 2014 року по теперішній час.

Про це повідомили у Мар’янівській громаді.

Зустрічатимуть тіло бійця сьогодні, 5 лютого, орієнтовно о 17.30-18.00 годині. Після прибуття буде відправлена панахида за упокій померлого

Похорон відбудеться завтра, 6 лютого, у Храмі Свято Іллінської релігійної громади с. Борочиче (поховання – на кладовищі с. Борочиче). Прощатимуться з воїном в його оселі о 12:00. 

Жителів смт Мар'янівка, с. Борочиче, с. Широка та інших населених пунктів громади просять долучитися та вшанувати Захисника України.

Відповідно до розпорядження селищного голови від 05.02.2024 № 12-р 05-06 лютого 2024 року в Мар'янівській територіальній громаді оголошено днями жалоби.

 Щирі співчуття родичам. Вічна шана, честь і слава Герою! 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинян запрошують до лав штурмової бригади «Лють»
Наступна новина У селищі на Волині виявили сказ у кота
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні