Перфоманс плейбек-театру «ВСІ СВОЇ» - прийди та поділись власною історією

Перфоманс плейбек-театру «ВСІ СВОЇ» - прийди та поділись власною історією

Уперше до Луцька завітає львівський плейбек-театр «ВСІ СВОЇ», який продемонструє цікавий імпровізований перфоманс.

Захід відбудеться 25 лютого о 17:00 год у Луцькому районному будинку культури (вул.Ковельська, 56).

Кожен охочий зможе стати частиною театрального дійства. Благодійний внесок на перфоманс становитиме 30 гривень. Тим, хто хоче спробувати власні сили у цьому напрямку мистецтва, о 12:00 актори проведуть безкоштовний майстер-клас за попередньої реєстрації учасників.

Детальнішу інформацію ви можете дізнатись за посиланням

Плейбек-театр - це театр імпровізації, де в реальному часі актори розігрують історії глядачів. Кожна розповідь є неповторним досвідом, на ньому будується життя. Плейбек підносить її на мистецький рівень, насичує новим, нерозказаним змістом, створює атмосферу довіри в залі.

Це новий ефективний спосіб самопізнання. Глядач навряд отримає відповіді на травматичні питання після програвання його історії, проте отримує ресурс для пошуку власних рішень.

«Плейбек - не просто театр, це місце, де кожен з нас відчуває свою істинну цінність, де не боїшся відчути себе безпорадним та слабким, де вчишся сміливості та щирості. Це дім, де можна і треба бути самим собою, без соціально-бажаних масок, які ми надягаємо щодня. Тут тебе розуміють та співпереживають», - ділиться власним досвідом одна з акторок театру «ВСІ СВОЇ» Анастасія Панасюк.

На виступі у Луцьку актори зіграють безпосередньо ваші історії, імпровізуючи «тут і зараз» на сцені. Таким чином, кожен глядач зможе перейняти досвід, знайшовши спільні риси з власним життям. Ніколи невідомо, що буде відбуватися на сцені, та кожна історія тягне за собою наступну, думки переплітаються і створюється загальний наратив перформансу.

Ще одна учасниця львівського театру, Роксолана Угринюк додає: «Театр - інструмент соціальних змін там, де людям необхідно бути почутими і є потреба у творенні нових соціальних зв'язків. Ми віримо, що плейбек може зміцнити соціальні зв'язки між людьми не лише в рамках театру, а й глобально в країні. Адже, коли ми ділимося історіями - ми живемо».

Захід реалізовується луцьким осередком ВМГО «ФРІ» у партнерстві з театром «ГаРмИдЕр» Луцького РБК.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Студентам Луцького ВПУ дали можливість «доторкнутися» до зародження життя
Наступна новина Великий піст-2018: календар харчування по днях і рецепти страв
Останні новини
Схожі новини