«Перше слово було Пеппа»: показали, як живе хлопчик, якого покинули в інфекційній лікарні. ВІДЕО

«Перше слово було Пеппа»: показали, як живе хлопчик, якого покинули в інфекційній лікарні. ВІДЕО

Подружжя Олени та Вадима Коцаг з Луцька вже рік виховує маленького Максима Братчука, якого батьки покинули в інфекційній лікарні.

Про те, як живеться дитині в новій сім’ї, йдеться в сюжеті Суспільного Волині.

Подружжя виховує 4-ох власних дітей і вже рік має опіку над Максимом. «Прийшов час забирати Максима, то сіли всі сімейною радою, поспілкувалися, діти сказали: «Ми подумаємо». Вирішили діти, що так, забираємо, що Максим буде з нами», – розповідає опікун Максима.

«Він був без емоцій. У нього голова була на один бік, бо ми його як забирали, то він практично, він міг тримати тільки в руках. Він не тримав голови, він не піднімався сам, він взагалі просто лежав. Зараз він повзає, рухається, сам піднімається. Закатує істерику татові й мамі, бо він хоче тримати телефон, грати в ігри різні (сміється, – ред)», – додає Олена Коцага.

Зараз Максим проходить курс реабілітації, який поліпшить його фізичний стан. «Він почав із зими говорити. Перше слово його було Пеппа. Потім мама, тато, потім знову перестав говорити. У нього періодами, тому що йде різне лікування, реабілітація», – розповідає мама хлопчика.

Нагадаємо, на Різдво батько хлопчика опублікував зворушливу фотосесію в колі сім’ї.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі в чоловіка виявили наркотики, а суд «не встиг» покарати його за це
Наступна новина Неймовірні світлини літнього Світязю
Останні новини
Схожі новини