Перші права у водіїв-порушників відбиратимуть назавжди

Перші права у водіїв-порушників  відбиратимуть назавжди

Кабінет міністрів  змінив порядок тимчасового вилучення водійських прав на транспортний засіб та його повернення.

Як повідомляє zik, постанова кабміну передбачає, що повернення водійського посвідчення особам, які отримали його вперше та позбавлені права на керування, не здійснюється.

Порядок приведено у відповідність до нещодавно прийнятих змін до положення про порядок видачі посвідчень водія та допуску громадян до керування транспортними засобами.

В Україні чинний новий порядок видачі посвідчення водія. Він передбачений постановою Кабінету Міністрів України від 10 листопада 2017 року №885 «Про внесення змін до положення про порядок видачі посвідчень водія та допуску громадян до керування транспортними засобами».

Тепер перше посвідчення водія у сервісних центрах МВС видається на два роки з правом обміну на постійне у разі, якщо протягом двох років з дня його видачі особою не було вчинено трьох або більше адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Затриманий у Луцьку кримінальний авторитет оголосив голодування
Наступна новина У Луцьку - концерт гурту «AS/DS»
Останні новини
Схожі новини