Перші власники таунхаусу розповіли, чому обрали ЖК «Ваш Затишок»

Перші власники таунхаусу розповіли, чому обрали ЖК «Ваш Затишок»
Власниця першого таунхаусу у ЖК «Ваш Затишок»

Купівля власного житла є одним з найважливіших питань для будь-якої молодої пари. А тим паче, якщо у сімейства з’являються діти. Ще торік Юлія С. з чоловіком почали задумуватись над  тим, що скоро їм стане тіснувато у стандартній однокімнатній квартирі. Тож молоде подружжя взялося за пошуки і придбання нового житла.

«Ми планували розширювати житлову площу, оскільки мешкаємо в однокімнатній квартирі. Спочатку думали придбати квартиру. Шукали і розглядали багато варіантів, але не могли знайти щось підходяще, бо хотілось не лише більшу житлову площу, а й окрему територію, де можна було б посидіти, дитячий майданчик, парковку… В той же час купувати великий будинок із власним двором дуже дорого, і ми не мали змоги вкладати такі великі кошти. Тим паче, у нас три місяці тому народилась маленька донька. Тож пріоритети і критерії з підбору житла у нас дещо зросли», - розповідає Юлія.

За словами молодої матусі, вони з чоловіком зупинились на такому варіанті, як таунхаус, – квартирі у малоповерховій забудові з окремою приватною територією за межами міста.

«Ми дізнались, що на околиці Луцька, у селі Рованці, розпочалось будівництво нового житлового комплексу «Ваш Затишок», який складатиметься з таунхаусів. Поцікавились цінами і невдовзі познайомились із самим забудовником Юрієм. Він одразу ж показав будівництво, розповів, як усе має бути. Нам дуже сподобався такий варіант, адже таунхаус – це дуже зручний варіант для сім’ї: квартира і водночас невеликий будинок. Також мені сподобалась транспортна розв’язка. Коли ми розглядали подібні варіанти купівлі житла за містом, то більшість знаходиться дуже далеко і досить незручно доїжджати у місто. А тут – вийшов і недалеко від будинку відразу є зупинка громадського транспорту. За 10 хвилин  – ми вже в центрі Луцька», - ділиться враженнями перша власниця таунхауса у ЖК «Ваш Затишок».

Юлія С. розповідає, що їм дуже сподобалось планування. Загалом ЖК «Ваш Затишок» - це два окремих будиночки на 10 дворівневих квартир закритого типу. Загальна площа кожного таунхауса – майже 117 м.кв., житлова – 60,73 м.кв.

«Наш таунхаус має вітальню, кухню, коридор, три кімнати, є балкон на другому рівні та два окремі санвузли. А ще мені дуже подобається, що є тераса і вихід на окреме власне невеличке подвір’я, де можна буде облаштувати місце для відпочинку – усе, що треба, і дуже зручно для проживання сім’ї. Це не багатоквартирний будинок – у житловому комплексі всього 10 таунхаусів, а отже мешкатиме лише 10 сімей. Оскільки ми купували таунхаус одними з перших ще на етапі будівництва, то мали змогу зробити перепланування. Досить часто відвідуємо будівництво і за потреби телефонуємо до забудовника, консультуємось з ним що і як краще зробити. Юрій завжди йде на поступки і розповідає, як краще вирішити те чи інше питання з облаштуванням та ремонтом у нашій квартирі», - розповідає Юлія С.

За словами власниці таунхауса, окрім усього, її неабияк непокоїло питання наявності дитячого садочка та інших освітніх закладів поблизу новобудови, адже у молодого подружжя народилась донечка.

«Виявилось, що ЖК «Ваш Затишок» розташований практично у Луцьку, тож до найближчого дитсадочка, який розміщений у мікрорайоні ЛПЗ, всього 10 хвилин. Та сама ситуація і зі школою. Ми вже навіть записали нашу донечку у дитсадок поблизу. Здача будинку планується наприкінці літа - початок осені. Тож, думаю, що в максимально короткі терміни ми завершимо ремонт. Я вже не можу дочекатися, коли ми тут оселимось. Рішення про придбання таунхауса у цьому ЖК ми прийняли разом із чоловіком. Як інакше, адже навіть сама назва житлового комплексу «Ваш Затишок» говорить сама за себе – там буде затишно кожній сім’ї», - переконана Юлія.

Наразі будівельники вже завершили мурування стін і взялися за накриття даху. 

 

ЖК «Ваш Затишок» зводиться у селі Рованці, на околиці Луцька.

 

Вартість:

10 000 грн. за 1 м.кв. – за умови повної оплати;

11 000грн за 1 м. кв. – за умови відтермінування до 18 місяців з першим внеском 30%

 

Детальніше за інформацією щодо придбання таунхаусів звертайтесь по телефону.
- 068 404 74 74
- 050 058 92 62


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Частина центру Луцька стане платною парковкою. Штраф – 160 гривень
Наступна новина У Луцьку пройде всеукраїнський фестиваль вишитих рушників
Останні новини
Схожі новини