Перший молитовний сніданок Волині: як це було. ФОТО

Перший молитовний сніданок Волині: як це було. ФОТО

У Луцьку відбувся Перший Молитовний сніданок Волині. Більше 200 представників духовенства, владних структур, бізнесменів, народних депутатів зібралися в обласному драмтеатрі з єдиною метою – не зважаючи на політичні вподобання та суперечки, помолитися за Україну.

Саме молитвою за нашу країну і розпочався vip-сніданок. Її проголосили митрополит Луцький та Волинський Михаїл, єпископ-ординарій Луцької дієцезії Римсько-католицької церкви Віталій Скомаровський та екзарх Йосафат Луцького екзархату Української греко-католицької церкви.

Митрополит Михаїл
Михаїл з Тетяною Єремєєвою

«Права рука» Ігоря Палиці Олександр Товстенюк
в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун
Головний рабин Києва і України Олександр Духовний
Керівник «Модерн Експо» Петро Пилипюк
Головний патрульний поліцейський Волині Олександр Вовченко

«Вітаю усю Волинь з тим, що сьогодні відбувається перший молитовний сніданок. Це потужна духовна традиція  багатьох управлінців багатьох країн світу. До речі, більше ніж у ста країнах світу проводяться подібні молитовні сніданки як на національних рівнях, так і на місцевих.

Ця традиція походить з Біблії, коли Ісус Христос нагодував сніданком своїх учнів і спілкувався з ними. – наголосив у своєму виступі народний депутат України, організатор 7-го національного сніданку, який відбувся 31 травня у Києві, Павло Унгурян. – На разі більше 60 років традиція організовувати молитовні сніданки існує в демократичних країнах світу, коли управлінці, політики збираються разом, незалежно від політичних вподобань, запрошують міжнародних друзів, представників різних конфесій і спілкуються не про політику, економіку чи амбіції, а про цінності, віру в Ісуса Христа, любов до своєї батьківщини, розвиток української родини.

Нардеп Павло Унгурян

Молитовний сніданок збирає політичних опонентів. В нас забагато політичної боротьби, але Україна одна і ми всі – діти Божі, тому молитовні сніданки покликані нагадати про те, що є межа, через яку не можна переступати. Там, де закінчується любов до країни, починається руйнація».

Крім того, на святкову подію до Луцька завітали в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун та американські конгресмени Джим Слеттері та Роберт Мак’юен.

В.о. міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун

Під час Першого молитовного сніданку Волині також збирали кошти для придбання гемоаналізатора, який необхідний обласній дитячій лікарні.

Нардеп Ірина Констанкевич

Ректор ЛНТУ Петро Савчук
Петро Савчук з депутатом Луцькради  Юлією Вусенко

Нардеп Ігор Лапін

Екс-мер Луцька Богдан Шиба
Громадський активіст Ігор Алексєєв
Керівник фракції «УКРОП» у Волинській обласній раді Вячеслав Рубльов

Голова обласної ради Ігор Палиця з головою ОДА Олександром Савченком

Нардеп Юрій Савчук

Мирослав Коротя
Заступник голови ОДА Сергій Кошарук
Депутат Волиньради Анатолій Вітів

Волинський забудовник Ігор Чорнуха

Американські конгресмени Джим Слеттері та Роберт Мак’юен

Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянину, який не заплатив за заправку, загрожує обмеження волі на 3 роки
Наступна новина У луцькому «політесі» - «Країна щасливих дітей». ФОТО
Останні новини
Схожі новини