Перший заступник голови Волиньради боротиметься за крісло мера Ковеля

Перший заступник голови Волиньради боротиметься за крісло мера Ковеля
Юрій Поліщук

Перший заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук оголосив, що балотуватиметься на посаду міського голови Ковеля.

Про це стало відомо із його допису у фейсбуці.

«Ковель давно для мене став рідним. Він подарував мені багато щасливих моментів життя. Тут народилися і виросли мої діти. Я люблю це особливе місто з його затишними вулицями, тиховодною Турією, транспортними артеріями та індустріальними пейзажами. Місто на перетині шляхів, один з найбільших залізничних вузлів України, де ніколи не зупиняється рух. Західні ворота України у Європу. Місто контрастів, де гармонійно поєднуються спокій і динаміка.

У Ковелі живе і працює багато цікавих і талановитих людей. Усі вони роблять неоцінений вклад у розвиток міста. Місту є ким гордитися», – пише Поліщук.

На його думку, місто зараз переживає не кращі часи.

«Його великий транспортно-логістичний потенціал майже не використовується. Його вулиці значною мірою втратили свою ошатність та комфорт. Навіть один з символів Ковеля – залізничний вокзал, втратив частину своєї величі та потребує оновлення. А багато мешканців змушені залишати своє місто у пошуках кращої долі», – роздумує заступник голови Волиньради.

«Рішення прийнято. Я буду балотуватися на посаду міського голови Ковеля від ВО «Свобода», – заявляє він.

Читати також: Палиця назвав кандидата в мери Луцька


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька STEM-школа INVENTOR запускає курси архітектури та підготовки дошкільнят
Наступна новина Учителів та учнів хочуть застрахувати від коронавірусу
Останні новини
Схожі новини