Під час рейсу на Волині згорів автобус «Київ-Варшава». ВІДЕО

Під час рейсу на Волині згорів автобус «Київ-Варшава». ВІДЕО
Пожежа в автобусі. Скріншот з відео

Двоповерховий автобус сполучення «Київ-Варшава» згорів на трасі Київ-Ковель-Ягодин у Волинській області.

Пожежа сталась близько 3 години ночі 25 грудня, повідомив користувач Фейсбук Євген Середа

«Не доїжджаючи кілька кілометрів до Ковеля, наш автобус компанії «Ecolines» прямує з Києва до Варшави, загорівся. Ми з Мариною сиділи на перших місцях на другому поверсі, саме там де почало горіти .. Марина прокинулася й розбудила мене, я почав кричати пожежа .. І ми врятували людей», – розповів чоловік.

«Ми втратили багато цінних речей, люди залишилися без документів і грошей, але то таке, ми реально надихалися продуктів горіння пластику і роль грали секунди, і то що милістю Божою прокинулася Марина», – запевнив він.

Яке повідомляє ІА Волинські Новини, пожежа сталась на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин, біля Мар'янівки. В автобусі перебувало 7 пасажирів і 10 членів екіпажу. Попередня причина - замикання електропроводки.

 

Рождество. Мы живы. Мы случайно проснулись... И случайно выжили благодаря Тому чьё это Рождество.. Не доезжая несколько километров до Ковеля, наш автобус компании "Ecolines" следующий из Киева в Варшаву, загорелся.. Мы с Мариной сидели на первых местах на втором этаже, именно там где начало гореть.. Марина проснулась и разбудила меня, я начал орать пожар.. И мы спасли людей.. Мы потеряли много ценных вещей, люди остались без документов и денег, но то такое, мы реально надышались продуктов горения пластика и роль играли секунды, и то что милостью Божьей проснулась Марина.. С Рождеством Христовым вас друзья.. Нам есть за что Его благодарить..

Posted by Eugene Sereda on Monday, 24 December 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Різдво у луцькому костелі. ФОТО
Наступна новина До свят у Луцьку випустили оригінальні «прозорі» листівки. ФОТО
Останні новини
Схожі новини