Під час виконання бойового завдання на Донеччині загинув волинянин Іван Шишко

Під час виконання бойового завдання на Донеччині загинув волинянин Іван Шишко

Сьогодні, 29 липня, під час виконання бойового завдання в зоні проведення воєнних дій на території Донецької області загинув житель села Здомишель Шишко Іван Олександрович - стрілець-санітар механізованого відділення, старший солдат 1965 року народження.

Про це повідомив селищний голова Ратного Віталій Бірук

«Страшна звістка знову надійшла до нашої громади. Дружина втратила чоловіка, діти - батька, Україна — Героя... Нещадний ворог забирає життя кращих», – йдеться в дописі.

Герой який проходив службу за контрактом в бойових частинах ЗСУ, брав безпосередню участь у боях на Сході з січня 2015 року по серпень 2017, з вересня 2018 по березень 2019 року, з травня 2019 по травень 2021, а з березня 2022 року призваний на військову службу по мобілізації до лав ЗСУ.

«Важко сприймати смерть наших захисників… Ще важче знайти слова втіхи і підтримки для рідних та близьких. Це невимовний біль і непоправна втрата, яку не пробачимо окупанту і ніколи не забудемо. Герої не вмирають, вони продовжують захищати нас із небес! Вічна слава і пам’ять нашому Герою!», – додає селищний голова.

«Перший» висловлює щирі співчуття родині загиблого Героя…

Читайте також: Внаслідок танкового обстрілу на Миколаївщині загинув волинянин Сергій Корень


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На курси стрільців у тирі волинського університету зареєструвалась перша сотня охочих. ВІДЕО
Наступна новина Досі пам’ятає першого пораненого: історія бойової медички волинської бригади
Останні новини
Схожі новини