Під Луцьком затримали дві перевантажені фури

Під Луцьком затримали дві перевантажені фури

Без документів на перевезення вантажу й без відповідної категорії на право керування транспортними засобами із напівпричіпом.

На автодорозі Луцьк-Рівне поблизу Цуманського перехрестя  працівники управління Укртрансбезпеки в області зупинили дві фури й виявили такі порушення.

За словами інспектора Артура Чапали, вантажні автівки рухалися із перевантаженням. Тому водії й відмовилися їхати на зважування, – повідомляє Суспільне Волині

«Після того, як їм запропонували пройти ваговий контроль, вони сказали добре, але через певний час змінили свою думку і сказали, що їх транспортні засоби поламалися і вони не можуть заїхати для того, щоб пройти вагу.

Ми повідомили працівників поліції, приїхала слідчо-оперативна група, яка зібрала пояснення у водіїв.  У подальшому водії не можуть продовжувати рух, тому будуть складені  акти про порушення транспортного законодавства. 

Адже вони відмовилися проїздити через вагу. Далі ці акти будуть направлені на розгляд відповідно за місцем реєстрації  перевізників», – повідомив старший державний інспектор Управління Укртрансбезпеки в області Артур Чапала.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Народний депутат України Іван Крулько - про загрози і виклики урядових реформ
Наступна новина На Волині провели фестиваль «Батьківщина починається з мене». ФОТО
Останні новини
Схожі новини