Народний депутат України Іван Крулько - про загрози і виклики урядових реформ

Народний депутат України Іван Крулько - про загрози і виклики урядових реформ

На Волині проводить зустрічі з виборцями парламентар Іван Крулько.

Він побував у школах Торчина, Садова та Білостока, Торчинській районній лікарні, професійно-технічному ліцеї.

Політик озвучив позицію фракції «Батьківщина» у Верховній Раді щодо впровадження урядових реформ у медицині та освіті, перспективи професійно-технічної освіти.

«Хоча охорона здоров’я давно потребує радикальних реформ, запропоновані зміни у цій галузі навряд чи дадуть результат. «Батьківщина» не голосувала за проект цього закону, бо вважаємо, що майбутнє за страховою медициною, як це робиться у всьому світі. Саме вона може захистити тих, хто не має можливості заплатити за медичні послуги і водночас спонукатиме підвищувати їхню якість», – сказав Іван Крулько.

За його словами, «Батьківщина» у парламенті під час голосування підтримала Закон про освіту, в якому було враховано низку принципових правок фракції Юлії Тимошенко.

Під час зустрічі з жителями села Білосток парламентар говорив про майбутнє об’єднаних територіальних громад, а також відповів на запитання людей.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відтепер у смартфоні: в Укрпошти з'явився мобільний додаток
Наступна новина Під Луцьком затримали дві перевантажені фури
Останні новини
Схожі новини