Підліток на великій швидкості збив волинянина: потерпілому відрізали ногу

Підліток на великій швидкості збив волинянина: потерпілому відрізали ногу

Жахлива аварія сталася напередодні в селищі Локачі. Під колесами BMW ледь не загинув місцевий житель Юрій Курбай, повідомляє «ВолиньПост».

За словами знайомого потерпілого Андрія Громика, Юрій Курбай стояв біля будівлі далеко від проїжджої частини дороги у той момент, коли автомобіль, яким кермував неповнолітній місцевий житель, на великій швидкості виїхав на тротуар, протаранив будівлю та збив потерпілого. 

У результаті страшної аварії, за інформацією Андрія Громика, його родич Юрій Курбай втратив ногу і був госпіталізований у важкому стані до лікарні Володимира-Волинського. 

Натомість неповнолітнього водія на місці події відпустили додому. З тієї причини, що його батьки нібито за кордоном, з місця події його забрали вчителі. Як так сталося, що без нагляду дорослих юнак взяв ключі від автівки – не відомо.

Фото — ілюстративне.

Подію поліція зареєструвала в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про вчиненні кримінальні правопорушення та інші події. Відомості слідчі внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває перевірка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З'явилися подробиці виборів до ради Торчинської ОТГ
Наступна новина Голова Волинської ОДА привітав прикордонників із професійним святом
Останні новини
Схожі новини