Підозрюваного у вбивстві Катерини Литкіної екстрадують в Україну

Підозрюваного у вбивстві Катерини Литкіної екстрадують в Україну

Адвокати підозрюваного у вбивстві неповнолітньої жительки Нововолинська Катерини Литкіної Максима Т. подали апеляційну скаргу щодо питання екстрадиції їх підзахисного, однак позиція суду лишилась незмінною – хлопця повернуть в Україну.

Про це поінформував захисник Віктор Шостак під час судового засідання у Ковельському міськрайонному суді 6-го березня, передає Буг.

Нагадаємо, що Максим Т. з березня 2017-го року був у міжнародному розшуку, а пізніше затриманий словенською поліцією. Тільки він буде екстрадований в Україну, його відразу візьмуть під варту.

Підозрюваний відмовлявся співпрацювати зі слідством. Нагадаємо, що він не з’явився на допит, передавши довідку з-за кордону про те, що хворий. Адвокат Сергій Ковальов віддав прокурору документ на словенській мові.

Також на судовому засіданні прокурор Сергій Самчук заявив клопотання про продовження строку тримання неповнолітнього обвинувачуваного під вартою. Він зазначив, що збереглись ті ризики, якими обгрунтовувалась попередньо необхідність продовження такого виду запобіжного заходу, зокрема, не допитано всіх свідків, потерпілих.

Заслухавши думки осіб, які брали участь у справі, вивчивши матеріали кримінального провадження, суд прийшов до висновку про задоволення клопотання прокурора та продовження терміну тримання Назара С. під вартою на 60 діб.

На наступному засіданні суд продовжить заслуховувати свідків.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку стукнулися дві маршрутки. ФОТО
Наступна новина На Волині впіймали на хабарі сільського голову
Останні новини
Схожі новини