Підприємця з Луцька покарають через неправильну агітацію

Підприємця з Луцька покарають через неправильну агітацію
Фото ілюстративне (джерело: ZIK)

У Луцьку директору приватного підприємства з надання послуг у сфері зовнішньої реклами загрожує штраф за розміщення політичної реклами на білбордах без вихідних даних.

Це порушення виборчого законодавства, повідомила прес-служба ГУНП у Волинській області.

Відомо, що підприємець розмістив у Луцьку агітаційні білборди кандидатів у президенти України, на яких відсутні відомості про установу, що здійснила їх друк, тираж та інформація про осіб, відповідальних за випуск.

Співробітники Луцького відділу поліції склали на волинянина адміністративний протокол за ч. 2 ст. 212-13 Кодексу України про адміністративні правопорушення. За вчинення адміністративного правопорушення йому загрожує покарання у вигляді штрафу.

Матеріали скерували на розгляд до Луцького міськрайонного суду.

Загалом з початку виборчої кампанії органи поліції у Волинській області зареєстрували 38 повідомлень щодо ймовірних порушень виборчого законодавства. Більшість із них стосуються можливих порушень проведення передвиборної агітації, принципу рівного виборчого права, а також підкупу виборців. 

Читати також: У Луцьку звернулись до поліції через білборд із незаконною політичною рекламою


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як у луцькому «Кораблику» святкували вечір зустрічі випускників. ФОТО
Наступна новина До Луцька приїде 300 монахів Української греко-католицької церкви
Останні новини
Схожі новини