Підсумки кампанії декларування: на Волині - 44 офіційні мільйонери

Підсумки кампанії декларування: на Волині - 44 офіційні мільйонери

Про доходи у 2017 році, що перевищують 1 мільйон гривень, протягом деклараційної кампанії відзвітувалися 44 волинянина. Це на 11 осіб більше, ніж минулого року.

Волинські декларанти-мільйонери разом задекларували 849 мільйонів гривень доходу, отриманого минулого року, та визначили до сплати 4,5 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб і 0,5 мільйона гривень військового збору.

Лідером за сумою отриманих торік і задекларованих нинішнього року доходів є волинянин, котрий у 2017 році отримав 147,3 мільйона гривень  від продажу нерухомості, надання в оренду майна та інших доходів.

«Європейський досвід переконує, що лише відповідальна громадянська позиція в питанні декларування доходів і свідома сплати податків гарантують стабільний та успішний розвиток держави. Тож щиро дякую всім, хто виконав свій конституційний обов’язок і задекларував доходи. Сплачені волинськими декларантами кошти будуть спрямовані не лише до бюджетів територіальних громад, а й на потреби національної армії. Індивідуальний внесок кожного у вигляді сплачених податків – це посильна допомога у вирішенні актуальних питань соціально-економічного розвитку та обороноздатності держави», - зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як повідомила керівник волинських фіскалів, протягом кампанії декларування доходів на Волині податкові декларації про майновий стан і доходи подали 6045 громадян. Волиняни задекларували 1 мільярд 281,5 мільйона гривень доходів за 2017 рік.  


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В парламенті Ірану спалили прапор США та копію ядерної угоди
Наступна новина Соціально-економічне становище області у січні-березні 2018 року
Останні новини
Схожі новини