В парламенті Ірану спалили прапор США та копію ядерної угоди

В парламенті Ірану спалили прапор США та копію ядерної угоди

Ці магічні дії мають на меті показати Трампу, що парламент глибоко обурений його заявою про вихід США з іранської угоди.

У парламенту Ірану на ранковому засіданні кілька депутатів підпалили американський прапор і копію договору зі Спільного всеосяжного плану дій (СВПД) щодо іранської ядерної програми в знак протесту проти виходу США з ядерної угоди. Про це повідомляє іранське агентство Tasnim.

Парламентарії при цьому вигукували слогани на зразок «смерть Америці», уточнює агентство.

Напередодні президент Дональд Трамп оголосив про вихід Сполучених Штатів із ядерної угоди і введення нових санкцій проти Тегерана.

Лідери Великобританії, Німеччини і Франції висловили жаль у зв'язку з позицією Вашингтона.

Президент Росії Владамір Путін обговорив з постійними членами Ради безпеки РФ вихід США з ядерної угоди з Іраном. «Була висловлена глибока стурбованість у зв'язку з подібним рішенням і в черговий раз акцентована важливість цього документа», – йдеться в повідомленні на сайті Кремля.

Крім того, Радбез обговорив ситуацію в Сирії і нічний авіаудар Ізраїлю по передмістю Дамаска. Обговорення пройшло напередодні переговорів Путіна з прем'єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньяху.

Президент Ірану Хасан Роухані заявив, що Іран не буде виходити з угоди і збирається співпрацювати з іншими учасниками угоди. Голова парламенту Ірану Алі Ларіджані сказав, що Ірану буде потрібно кілька тижнів, щоб прийняти остаточне рішення з цього питання.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькому ЦНАПі - нові послуги
Наступна новина Підсумки кампанії декларування: на Волині - 44 офіційні мільйонери
Останні новини
Схожі новини