Підтримував побратимів до останнього подиху: спогади про Героя з Волині Олександра Пословського

Підтримував побратимів до останнього подиху: спогади про Героя з Волині Олександра Пословського

11 листопада минув рік як не стало Героя Ратнівської громади Олександра Пословського з села Гірники. У цей день секретар селищної ради Людмила Гаврилюк, староста округу Іван Терещук і дружина полеглого Світлана поклали квіти та хвилиною мовчання вшанували пам'ять Захисника.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці громади.

"Він і досі прилітає до мене пташкою, стукаючи у вікно. Досі сниться, а особливо коли тяжко", - поділилася дружина.

49-річний Олександр Пословський, позивний Посол, загинув 11 листопада 2022 року в с. Павлівка Донецької області від численних кульових поранень тіла та нижніх кінцівок. Поховали Героя 17 листопада у день його ювілею...

Олександр мав золоті руки, не було такого, щоб він не міг полагодити чи зробити, за що часто називали його «універсальним солдатом». 

З початком повномасштабної не вагаючись став на захист держави. З 2 березня 2022 року пішов добровольцем. Служив у 68 ОЄБ імені Олекси Довбуша у званні сержанта, спеціалізація - стрілець-снайпер. На передовій ніколи не зраджував своїх життєвих принципів, з оптимізмом та впевненістю підтримував, турбувався та прикривав побратимів до останнього подиху.

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині провели в останню дорогу Героя Олександра Новосада. ФОТО
Наступна новина «Кожне завдання чогось варте. Воно чиєсь життя, поранення», – заступник командира «Люті» з Волині
Останні новини
Схожі новини