Підвал будинку у Ковелі заливає фекаліями

Підвал будинку у Ковелі заливає фекаліями
Фото ілюстративне (джерело: TV5 Телеканал)

У Ковелі жителі будинку не можуть знаходитися в квартирах через сморід, який йде з підвалу. Його, кажуть вони, заливає фекаліями через прориви труб. 

Йдеться про будинок №2 на вулиці Залізничній, – пише ПроКовель

Депутат Ковельської міської ради Олександр Артишук на засіданні 46 сесії міськради зачитав звернення мешканців горе-будинку.   

«У будинку на теперішній час склалася катастрофічна ситуація: у підвальному приміщенні через постійні прориви каналізації за останні кілька років накопичився чималий прошарок фекалій в перемішку з шаром ґрунту. На даний час піднявся рівень ґрунтових вод і вся ця «каша» почала смердіти на весь будинок. Жителі перших поверхів взагалі не можуть перебувати у своїх квартирах. У багатьох сімей маленькі діти», – пишуть люди.

У зв’язку з цим депутат звернувся до міського голови Олега Кіндера, щоб він втрутився у ситуацію і доручити комунальним службам ще до свят очистити підвал будинку від фекалій.

«Прошу вас дати доручення відповідним комунальним службам міста провести ряд заходів по усуненню даної катастрофи, що склалася напередодні свят, а саме: в першу чергу викачати воду з підвалу та провести очищення забрудненого шару підлоги підвалу. В подальшому провести ряд заходів по запобіганню підтоплення даного будинку», - звертається Олександр Артишук.  


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Фото року: чим 2018-ий запам'ятається волинянам
Наступна новина У Києві напали на Дзідзьо
Останні новини
Схожі новини