Піймали чоловіка, який напав на відділення пошти у Луцьку

Піймали чоловіка, який напав на відділення пошти у Луцьку
Приватне відділення поштового зв’язку, на яке вчинили напад (фото із сайту ГУПН у Волинській області)

Поліцейські 28 грудня затримали зловмисника, котрий здійснив розбійний напад на приватне відділення поштового зв’язку у Луцьку. Ним виявився 55-річний місцевий мешканець.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП України у Волинській області.

Нагадаємо, 27 грудня чоловік напав на ПАТ «ЄВРОПОШТА», що на проспекті Волі, 66. У результаті постраждав працівник закладу. Поліція оголосила план «Сирена».

«Проведеними оперативно-розшуковими заходами співробітники поліції затримали розбійника. Ним виявився 55-річний лучанин. У нього правоохоронці вилучили низку предметів, котрі є речовими доказами у справі», – повідомив начальник Головного управління Національної поліції в області Петро Шпига.

Слідчі проводять досудове розслідування за ч. 3 ст.187 Кримінального кодексу України. Йдеться про розбій, поєднаний з проникненням у приміщення. Після оголошення затриманому підозри в інкримінованому злочині, буде вирішуватися питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

Санкція статті передбачає покарання від семи до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині незаконні заправки мають зникнути до 1 січня
Наступна новина На Новий рік у Луцьку вшанують Бандеру
Останні новини
Схожі новини