У Луцьку ввели план «Сирена». Шукають зловмисника, який напав на установу

У Луцьку ввели план «Сирена». Шукають зловмисника, який напав на установу
Фото ілюстративне

У Луцьку поліцейські оголосили план «Сирена» через розбійний напад на приватну установу на проспекті Волі.

Очевидці повідомляють, що на усіх виїздах з Луцька стоять поліцейські та перевіряють автомобілі і людей, пише ІА ВолиньPost.

За попередньою інформацією, розбійний напад невідомий чоловік вчинив на ПАТ «ЄВРОПОШТА», що на проспекті Волі, 66. Фірма є приватним оператором поштового зв’язку, що спеціалізується на фінансових послугах, поштових переказах, видачі позик та споживчих кредитів населенню, а також грошових переказах, кур’єрських та інших послугах.

З неофіційних джерел відомо, що постраждала працівниця установи, яка намагалася чинити опір.

У секторі комунікації поліції Волині підтвердили, що ввели план «Сирена» задля затримання злочинця. Утім деталей наразі не повідомляють з об’єктивних причин.

Нагадаємо, 23 листопада зловмисники в масках проникли в будинок 58-річного мешканця села Крупа Луцького району, зв’язали клейкою стрічкою господаря помешкання, його дружину та неповнолітню доньку і викрали із сейфа гроші.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Назвали найпопулярніше слово 2019 року в Україні
Наступна новина Луцьк – у десятці міст, які мають найкращі перспективи для розвитку туризму
Останні новини
Схожі новини