Пік третьої хвилі, але ситуація стабілізується, - Степанов про коронавірус

Пік третьої хвилі, але ситуація стабілізується, - Степанов про коронавірус
Максим Степанов

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що Україна сягнула піку третьої хвилі епідемії COVID-19, бо ситуація почала стабілізуватися. кількість госпіталізацій спадає.

Про це голова МОЗ заявив на брифінгу 13 квітня, пише Українська Правда.

«Що стосується епідемії: як ми і прогнозували, ми вийшли на пік захворюваності, на пік третьої хвилі. Зараз поступово ситуація почала стабілізуватися. Ми вже це бачимо по всіх регіонах.  Ми бачимо від'ємне значення порівняння госпіталізацій. Наприклад, кількість госпіталізованих від тижня до тижня. На минулому тижні на 2 тисячі менше осіб було госпіталізовано, ніж на позаминулому тижні. Також ми це бачимо по кількості викликів нашої швидкої. Ця кількість теж стабілізувалася – більше того, пішла вниз. Тобто менша кількість викликів «швидкої допомоги», – заявив Максим Степанов.

Степанов наголосив, що в західних регіонах ситуація покращилася завдяки адаптивному карантину.

Нагадаємо, за минулу добу в Україні виявили 11 680 хворих на коронавірус. Одужало — 14 019

Голова МОЗ закликав українців дотримуватися карантинних правил, а правоохоронців – слідкувати за дотриманням карантину: щоб не працювали підпільно ресторани, щоб бізнес працював у рівних умовах. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку – нова кав’ярня. Крім тістечок, там продають книги
Наступна новина «Стан стабільний». 11-річну велосипедистку, яку збили напередодні, перевели в обласну лікарню
Останні новини
Схожі новини