Піротехніки з Волині вирушили розміновувати Чернігівщину

Піротехніки з Волині вирушили розміновувати Чернігівщину

14 квітня волинські працівники групи піротехнічних робіт вирушили у Чернігівську область для проведення робіт із розмінування територій населених пунктів, об’єктів інфраструктури та життєзабезпечення.

Про це повідомили на сторінці ДСНС на Волині.

Для виконання завдань за призначенням направлена група піротехніків з п’яти осіб на чолі з майором служби цивільного захисту Віталієм Галашею, залучено дві одиниці техніки. 

«Група укомплектована засобами бронезахисту та зв’язку, аптечками та необхідним майном і спорядженням для проведення розмінування», — зазначають у дописі. 

Перед від’їздом начальник управління з реагування на надзвичайні ситуації ГУ ДСНС області полковник служби цивільного захисту Олександр Никитюк поспілкувався з саперами, які вирушили у небезпечний регіон та висловив упевнення, що вони гідно виконають поставлені завдання й побажав рятувальникам безпечної роботи та швидкого повернення додому.

Читайте також: На Волині вже понад 160 добровольців приєднались до допомоги рятувальникам


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинська прокуратура передала пів мільйона гривень та 74 вилучені автівки на потреби ЗСУ
Наступна новина Краматорськ і Костянтинівка можуть стати цілями російських обстрілів, – британська розвідка
Останні новини
Схожі новини