Пішов у кінологи, аби краще розуміти свою собаку Кіру

Пішов у кінологи, аби краще розуміти свою собаку Кіру

Ігор – кінолог-новачок, на службі лише кілька місяців. Зараз він зі своєю напарницею бельгійською вівчаркою Кірою проходить навчання, де вони опановують нові знання і навики по пошуку зброї і вибухових речовин.

Про це пише Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Про прикордонну службу я знаю ще з дитинства, адже мій тато був прикордонником. І це мої найприємніші спогади. Досі пам’ятаю, як тато одягав військову форму, вчив мене її прасувати. Тож зараз я вирішив сам спробувати пройти цей шлях і випробувати себе, – поділився Ігор.

Кінологія – справа не легка, адже розуміти собак, навчити їх виконувати команди та слухатись може не кожен. Для цього потрібно мати сильний характер, цілеспрямованість, наполегливість та, найголовніше, любов до тварин. І саме таким себе вважає прикордонник.

Я вирішив стати кінологом, щоб досконаліше опанувати цю справу, навчити свою собаку не лише виконувати усі команди, а й розуміти її поведінку, навчитися взаємодіяти і стати однією командою, – каже кінолог.

Тож для усіх охочих стати кінологом прикордонник радить в першу чергу набратися терпіння, бути наполегливим і спостерігати за поведінкою свого чотирилапого напарника. Кожна тварина має свій характер і важливо до кожного знайти підхід, ну і головне – це любити собаку. Лише так можна досягти бажаного результату у цій справі, а головне – ви знайдете собі справжнього, вірного друга.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як волинські піротехніки Донеччину розміновують
Наступна новина Корпоративна англійська для ІТ-компаній: специфіка навчання технічного персоналу
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні