Після вибуху на ЧАЕС волинянин захворів і перестав спати. Як він живе

Після вибуху на ЧАЕС волинянин захворів і перестав спати. Як він живе
Федір Нестерчук

Мешканець Каменя-Каширського Федір Нестерчук давно відомий в Україні своїм феноменом. Чоловік не спить уже більше 30 років. Журналісти каналу 2+2 розповіли, як він живе і з’сували, чи досі без сну.

Федір пов’язує своє неспання із хворою, яку переніс у 1986, після аварії на ЧАЕС. Працював на полі, відчув сильний біль в голові, втратив свідомість я прийшов до тями через 19 годин. У нього відмовили ноги. До ліжка він був прикутий весь рік. А спати перестав, як одужав.

Науковці зафіксували лише 15 хвилин дрімоти. Причому сам чоловік каже, що навіть у ці хвилини він не спить.

Інколи волиняни у такі моменти бачить події з майбутнього. Якось йому наснилася мати, яка казала: «Допоможи брату».

«Брат молодший на сім років. Здоровий такий. Мене два таких треба, як він. Кажу йому: їдемо в лікарню і все. Поїхали – точно: в нього серце! Потім почали ноги і руки пухнути. Поклали його в лікарню, місяця півтора лежав», - згадує Федір, як врятував брата Василя.

Попри те, що Федір Заявляє, що він не спить більше 30-ти років, українські фахівці-лікарі стверджують, що у нього - поверхневий сон. Такий діагноз мають ті, хто хропе уночі і чує все, що довкола відбувається.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як Павло Коцюба з Жидичина на війну ходив. Частина 3
Наступна новина У музеї показали, як колись виглядав справжній луцький кликун
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні