Після воєнного стану: McDonald's у Луцьку не отримав дозволу працювати цілодобово

Після воєнного стану: McDonald's у Луцьку не отримав дозволу працювати цілодобово

Під час війни жоден заклад торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг не має права на цілодобову роботу.

На цьому наголосив директор департаменту економічної політики Лцької міськради Борис Смаль під час розгляду проєкту рішення про режим роботи закладу “Макдональдз” у Луцьку, інформує пресслужба мерії. 

За його словами, усі рішення про режим роботи закладів торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг складаються з урахуванням комендантської години на період воєнного стану.

“Під час війни жоден заклад не має права на цілодобову роботу”, - зазначив він.

Нагадаємо, до міськради звернулося підприємство з іноземними інвестиціями «Макдональдз Юкрейн ЛТД» з проханням про встановлення режиму роботи для закладу «МакДональдз» з МакДрайв на 2023 рік (пр-т Соборності, 43, м. Луцьк) та надало необхідні для цього документи.

Цілодобовий режим роботи закладу просили встановити по 15 лютого 2024 року із забороною продажу на винос з 22.00 до 08.00 пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових, за умови дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів, а також комендантської години на період воєнного стану.

Так, рішенням виконкому цілодобовий режим роботи «МакДональдз» з МакДрайв дозволили після скасування воєнного стану. Рішення передбачає дотримання закладом обмежувальних протиепідемічних заходів, також комендантської години на період воєнного стану.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку – перевірки на зупинках приміського та міжміського транспорту
Наступна новина На Волині камери зафіксували, як браконьєри застрелили самця козулі. ФОТО
Останні новини
Схожі новини