Пісня була завжди на його вустах, навіть на війні: спогади про воїна з Волині Олега Денисюка

Пісня була завжди на його вустах, навіть на війні: спогади про воїна з Волині Олега Денисюка

Денисюк Олег Іванович, позивний Самусь, помер 11.01. 2023 року у Донецькій області в селі Новоєлизаветівка Покровського району внаслідок набутої від постійних стресів та напруги, хронічної ішемічної хвороби серця: постінфарктний кардіосклероз при гіпертонічній хворобі.

Історію бійця розповіли на фейсбук-сторінці « Янголи на щиті. Ратне». 

Народився Олег 14.06.1977 року в селі Щедрогів, там же здобув середню освіту, створив сім’ю і проживав до повномасштабного вторгнення.

На захист держави став 06.03. 2022 року. Служив у сухопутних військах, 68 окремій єгерській бригаді ім. Олекси Довбуша, у званні молодший сержант.

В мирному житті працював охоронцем в школі. Все життя в нього було повязане з музикою. Олег Іванович всім серцем захоплювався співом, був учасником сільського хору. Займав активну громадську позицію, особливо, в організації культурних та творчих заходів. Пісня була завжди на вустах і в умовах війни, для підняття власного та командного духу побратимів.

«Тато був щирим, товариським, обожнював та цінував свої сім’ю та рідних. Був працьовитим, відкритим та легким у спілкуванні з людьми, з радістю допомагав і відгукувався на будь-які прохання. Найбільш за все цінував нас з Оленкою, з малечку прививав любов до творчості та всього прекрасного…Я впевнено можу сказати, що в батька це вийшло, адже без співу я не можу і дня!», - поділився син Богдан.

Поховали воїна в рідному селі Щедрогір.

У героя залишились дружина Людмила та діти Богдан і Олена, серця яких довіку грітиме спомин про найкращого, чуйного та мужнього чоловіка та тата.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькому районі в снігову пастку потрапив автобус з пасажирами
Наступна новина У центрі Луцька зіткнулися три авто
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні