Питання закупівлі швейцарських тролейбусів потребує детального вивчення, - Микола Федік

Питання закупівлі швейцарських тролейбусів потребує детального вивчення, - Микола Федік

Перед тим як купувати вживані швейцарські тролейбуси потрібно розібратися з багатьма нюансами, адже таке рішення може піти на шкоду громаді.

Про це під час сесії Луцької міськради заявив голова фракції ВО «Свобода» Микола Федік, - інформує «ВолиньUA».

«Ми всі свідомі і знаємо про системні проблеми з транспортом у Луцьку. Знаємо ситуацію з перевізниками, які постійно вимагають росту цін, але не покращують якості послуг. Зараз ми стикнулися з тим, що нам треба купувати вживану техніку. Але нас є такий досвід з польськими тролейбусами.  І він не дуже хороший. Я маю обмежену інформацію щодо швейцарських тролейбусів, які понад 20 років перебувають в експлуатації. Немає інформації щодо фірми, яка їх закуповує. Скільки з них буде їздити, а скільки стояти у ЛПЕ без запчастин. Невідомо, наскільки закупівля цих тролейбусів ефективно вирішить проблеми з транспортом у місті. З цим питанням варто розібратися, а не проводити його поспішно. Вважаю, що якщо ж купувати нові тролейбуси у майбутньому, то треба купувати їх в українського виробника. Не обов’язково у «Богдана», - зазначив у виступі Микола Федік.

Нагадаємо, що Луцька міська рада сьогодні розглядає питання закупівлі вживаних швейцарських тролейбусів для міста.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки коштуватиме Луцьку один тролейбус із Швейцарії
Наступна новина Прощальний концерт «Замку Любарта» у Луцьку: як це було. ФОТО
Останні новини
Схожі новини