Піца для медиків: як LA П’ЄЦ підтримала естафету добра у Львові

Піца для медиків: як LA П’ЄЦ підтримала естафету добра у Львові

У всьому світі триває боротьба з новим видом коронавірусу. І допоки науковці намагаються винайти вакцину, лікарі та медичні працівники відчайдушно працюють, зберігаючи здоров’я та життя багатьох людей. Доставка піци у Львові LA П’ЄЦ не змогла лишитися осторонь і вирішила підтримати сучасних супергероїв.

Для того, щоб зараз лікарі та медпрацівники встигали підкріпитися та відчували увагу, з початку карантину LA П’ЄЦ запропонувала їм безкоштовну піцу. Завдяки такій турботі вони могли не відволікатися на буденні турботи, а більше присвятити себе важливим справам.

Як це працює 

LA П’ЄЦ доставляла 2 безкоштовні піци – для працівника медичної сфери, який працює зараз із хворими на COVID-19 у лікарні швидкої допомоги чи інфекційній. Пропозицією можна було скористатися 1 раз із одного номеру телефону.
#піцамедикам – не акція чи спецпропозиція, а просто вияв підтримки працівникам лікарні від LA П’ЄЦ. 20 березня компанія написала про це в мережі Facebook: початковий пост без реклами набрав 4,500+ репостів, 646 коментарів і 3 000+ лайків.

 



Як пройшов вияв підтримки #піцамедикам

Пропозиція діяла від 20 березня до 3 квітня у всіх трьох містах, де працює доставка піци на дровах LA П’ЄЦ (Львів, Вінниця, Івано-Франківськ). Нею одразу захотіло скористатися багато людей: за добу приймали 100 замовлень, адже більше не вдавалося просто фізично. Якщо замовлень було понад сто на день, то інші переносились на наступний.
Під час приготування працівники LA П‘ЄЦ дотримувалися усіх санітарних норм. Кур’єри теж доставляли «замовлення» в масці та рукавичках для особливої безпеки. За весь час підтримки у трьох містах доставлено 2 946 піц для медиків, які зараз у перших рядах боротьби з вірусом. Кур’єри LA П‘ЄЦ були щасливі бачити вдячні очі кожного працівника лікарні, який отримав подяку у вигляді смачних і ароматних піц, приготованих на дровах.

LA П’ЄЦ передала естафету #піцамедикам своїм колегам із інших компаній і вдячна всім, хто долучився до «естафети добра». Ви теж можете допомогти й підтримати медиків – словом або справою. Наприклад, хоча б тим, що за можливістю по максимуму залишатиметеся вдома та будете дотримуватися правил карантину. 

Що відомо про доставку LA П’ЄЦ

Це одна з найшвидших доставок піци у Львові. Вона любить своїх клієнтів і цінує їхній час. Компанія робить усе для того, щоб ви могли отримати своє замовлення максимально швидко. Якщо з якихось причин його не доставлять у зазначений час, то отримаєте від доставки приємні бонуси. Для вашої зручності можна розраховуватися будь-яким способом – готівкою або карткою вже при отриманні.

Ви зголодніли та захотіли поласувати вишуканою піцою? LA П’ЄЦ приготує її в печі за традиційною італійською рецептурою. Це ідеальний ситний перекус вдома чи в офісі: під час вечірки з друзями чи ділової зустрічі. А як тішиться малеча на дитячих святах, коли їй пропонують посмакувати смачною піцою з хрусткою скоринкою! LA П’ЄЦ готує кожну піцу під ваше індивідуальне замовлення. Використовуються тільки свіжі інгредієнти, тож можна зовсім не перейматися щодо якості страв.

Піца від LA П’ЄЦ – ніби частинка Італії поряд із вами: завдяки своєму особливому смаку, вигляду та аромату вона нікого не залишає байдужими. Тонка й хрустка скоринка дозволяє якнайкраще відчувати смакові нотки. Таку піцу готують професійні піцайоло за класичними рецептами – саме це і вирізняє LA П’ЄЦ серед інших сервісів, які доставляють піцу.

На сайті доставки на вас чекає великий вибір піц. Ті, кого не зацікавлять стандартні пропозиції, можуть самостійно «зібрати» свою піцу із запропонованих інгредієнтів. Завдяки цьому доставці LA П’ЄЦ вдається задовольнити гастрономічні вподобання різних гурманів.

Як готується піца від LA П’ЄЦ

Її готують на дровах за класичною технологією від давніх італійських майстрів. Під час приготування використовують свіжі та високоякісні продукти від перевірених виробників.

Як тільки LA П’ЄЦ отримає ваше замовлення, розпочинається приготування:

  • піч нагрівається до потрібної температури,
  • піцайоло замішує тісто й розкатує його в тоненький кружечок,
  • потім шинкує інгредієнти та обережно викладає їх шарами,
  • відправляє заготовку до печі на 7 хвилин, це оптимальний час для того, щоб приготувати піцу: у тіста з’явиться хрустка скоринка, а інгредієнти приготуються до потрібного рівня.

За час, поки страва доставляється кур’єром, її смак стає більш повноцінним, а запашний аромат так і вабить замовника якнайшвидше відкрити коробку. Тож якщо ви вирішите скористатися доставкою від LA П’ЄЦ, то отримаєте теплу італійську піцу, приготовану на дровах і вже готову до вживання.

Корисно: як приготувати піцу на сковороді в лісі?

Компанія співпрацює з українськими виробниками, використовуючи найкращі інгредієнти для приготування своїх страв. LA П’ЄЦ поєднує професійність і класичну рецептуру, щоб зрештою ви могли отримати у Львові найсмачнішу піцу на дровах.

 

 

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку «Кромберг енд Шуберт» відновлює роботу
Наступна новина Респіратори, захисні костюми, бахіли. Волинь отримала допомогу для боротьби з COVID-19
Останні новини
Схожі новини