«Планів чимало, але вже не на державній службі», – ексголова Маневицької РДА 

«Планів чимало, але вже не на державній службі», – ексголова Маневицької РДА 
Андрій Линдюк

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Маневицької райдержадміністрації Андрій Линдюк звільнився із займаної посади.

Про це він сам повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

«Розпорядження про моє звільнення з посади голови РДА було на День Державного прапора. А сьогодні, у день народження Великого Кобзаря, маю розпорядження про звільнення мене з посади начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту», – написав колишній посадовець.

Він проаналізував свій досвід роботи на цій посаді.

«За рік роботи у відділі отримав цікавий досвід. По іншому подивився на чимало питань і проблем. Усім, з ким працював, щиро вдячний. Чи все заплановане на рік вдалось зробити? Звичайно, що ні. Але чимало всього реалізовано», – підсумовує Андрій Линдюк. 

Найголовніше, каже він, те, що працював так, що сьогодні жодному працівнику із майже півторатисячного колективу, яким керував рік, не соромно подивитись в очі. Він додав, що далі планує працювати не на державній службі.

«Хочу зробити перерву, можливо, і тривалу. Хоча зарікатись не буду... До речі, це не фініш і завтра не буде старт. Завтра і надалі буде совісна і чесна праця!!!» – йдеться у дописі.

Нагадаємо, Андрій Линдюк до посади начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Маневицької райдержадміністрації працював головою Маневицької РДА. Звільнений був у серпні 2019 року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькраді пояснили, чому терміналів «Сіті-Кард» немає в нелюдних місцях
Наступна новина З нагоди 8 Березня Зеленський відзначив спортсменку, професорку та чиновницю з Волині
Останні новини
Схожі новини