Побив військового і змусив вибачатись на камеру. Скандал на Черкащині

Побив військового і змусив вибачатись на камеру. Скандал на Черкащині

У Смілі на Черкащині місцевий кримінальний авторитет Вадим Долотенко побив колишнього військового Анатолія Гончаренка і змусив його просити вибачення на камеру. 

Про це повідомило ГУ Нацполіції у Черкаській області.

Відео бійки за участю колишнього військовослужбовця та водія «Hyundai» вчора виклали в мережу очевидці події. Правоохоронці встановили учасників інциденту та обставини конфлікту. Щодо дій працівників поліції керівництвом главку розпочато службове розслідування, – йдеться в дописі поліції.

Конфлікт на дорозі між водіями транспортних засобів стався 3 вересня неподалік села Ротмистрівка. Напередодні в одному з авто їхали батьки колишнього військовослужбовця, в іншому – жителі Сміли. Конфлікт виник через те, що один із водіїв створив аварійну ситуацію.

Про те, що сталося, батьки розповіли сину – колишньому військовому, а також вказали, що бачили автомобіль, який їх «підрізав» у селі Ташлик. Тож син вирішив розібратися з водієм, втім, приїхавши на місце, водія не виявив. Натомість зняв із транспортного засобу державний номерний знак і написав у соціальній мережі допис з проханням допомогти йому встановити власника. Побачивши інформацію у соцмережах, водій «Hyundai» зв’язався з чоловіком і призначив йому зустріч, у ході якої конфлікт між ними переріс у бійку, – переповідають ситуацію поліцейські.

На місце події згодом прибули правоохоронці – вони опитали учасників та викликали швидку медичну допомогу. Поліцейські супроводили автомобіль медиків та колишнього військового до лікарні, де його оглянули лікарі.

У медичному закладі 37-річний чоловік відмовився від госпіталізації. Окрім того, спілкуючись з поліцейськими, він вказав, що претензій ні до кого не має та написав зустрічну заяву, в якій просив не проводити подальші дії й припинити розгляд справи. Пізніше поліцейські знову зустрілися з чоловіком, який після спілкування погодився написати заяву щодо нанесення йому тілесних ушкоджень, – йдеться в дописі.

Після розголосу у справу втрутився міністр внутрішніх справ Клименко. Він пообіцяв, що усі винні будуть покарані.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сталеві воїни «Сталевої Сотки». Історія захисника з позивним «Снікерс»
Наступна новина Бронь по-новому. Шмигаль попередив про «червоні» лінії
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні