Сталеві воїни «Сталевої Сотки». Історія захисника з позивним «Снікерс»

Сталеві воїни «Сталевої Сотки». Історія захисника з позивним «Снікерс»

Андрій – боєць 100-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ. Він –  із Житомирщини. В цивільному житті чоловік працював у сфері, далекій від армії, проте після повномасштабного вторгнення став до лав Збройних Сил України.

Про захисника написали на сторінці бригади. 

«Я пішов добровольцем у березні 2022 року. На той момент я був профаном у військовій справі, але ситуація змусила навчатися і опановувати нові й нові навички, які надалі неодноразово рятували життя мені та моїм побратимам», – розповідає військовий.

Нині Андрій у званні старшого солдата проходить службу на посаді кулеметника артилерійського дивізіону 100 омбр. Попри кремезну статуру та суворий погляд, Андрій, як і будь-яка інша людина, має свої слабкості. У нашого героя – це… солодощі, тож і позивний чоловік отримав відповідний – «Снікерс».

«Солодке позитивно впливає на роботу мозку, що є дуже важливим у нашій справі», – зізнається чоловік.

Злагодженість, мужність, впевненість – саме ці фактори, на думку чоловіка, є ключовими під час виконання бойових завдань.

«Ми з хлопцями чітко знаємо, хто і що повинен робити під час бою. Буквально по секундах. В нашому підрозділі залишилися лише найвмотивованіші – ті, хто готовий піти до кінця задля Перемоги», – говорить «Снікерс».

Вдома на Андрія чекають дві донечки: Каріна та Віталіна.

«Мої діти – головна мотивація на цій війні. Хочу, щоб вони жили в мирній та вільній країні», – з надією сказав «Снікерс».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відразу дві трагічні звістки. Підгайцівська громада – в жалобі
Наступна новина Побив військового і змусив вибачатись на камеру. Скандал на Черкащині
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні