Подробиці аварії на Волині, в якій загинула мати трьох дітей. ФОТО

Подробиці аварії на Волині, в якій загинула мати трьох дітей. ФОТО
джерело фото: поліція Волині

За фактом смерті велосипедистки в аварії, яка трапилася в Горохівському районі, правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Нагадаємо, вчора, 13 червня, в селі Журавники Горохівського району внаслідок зіткнення з автомобілем Subaru Forester загинула велосипедистка.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася опівдні. За кермом легковика перебував 28-річний житель Львова. Велосипедистка, 36-річна місцева жителька, рухалася назустріч автомобілю в тій же смузі руху, що й автомобіль. Внаслідок зіткнення жінка отримала травми та загинула на місці події. Транспортні засоби поліція вилучила.

За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводяться досудові розслідування під час яких будуть встановлені усі обставини летальної пригоди.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині неповнолітній ледь не поцупив гаманець з чужої сумки
Наступна новина У Луцьку моделювали проекти розвитку волинських ОТГ
Останні новини
Схожі новини