Подробиці нічної пожежі у Луцьку: згорів притон безхатьків та п’яниць. ФОТО

Подробиці нічної пожежі у Луцьку: згорів притон безхатьків та п’яниць. ФОТО

У Луцьку на вулиці Привокзальній у будинку №3 виникла пожежа у квартирі на першому поверсі.

Про це повідомляє Вісник і К.

Як розповів заступник начальника луцької частини спеціальної техніки УДСНС у Волинській області Сергій Зданевич, на момент прибуття до місця подій рятувальників, полум’я вже виривалося з вікна на зовні.

Тож у першу чергу пожежні почали гасіння просто через вікно й через серйозне задимлення почали евакуацію мешканців будинку.

Рятувальники у димозахисних апаратах винесли жінку, яка від отруєння продуктами горіння впала на сходовій клітині між 2 і першим поверхом. Також вивели її чоловіка. 

У квартирі, де відбулося загорання, перебувало двоє людей. Господиня була у дальній кімнаті, тож відбулася легким переляком, а ось її гість знаходився в епіцентрі подій. Рятувальники винесли його на вулицю уже без ознак життя.

Медики швидко відновили дихання чоловіка й після проведення перших невідкладних реанімаційних його госпіталізували. На місці працювали одразу чотири «швидких». Загалом госпіталізовано двоє людей.

Мешканці будинку розповіли, що у квартирі, де сталася пожежа, був притон. Власниця помешкання спілкується з безхатьками, зловживає спиртним, збирає усілякий мотлох на смітнику. Її постійним гостями були п’яниці та безхатьки.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (2)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Тернополі на заводі стався вибух. ВІДЕО
Наступна новина Для ще однієї категорії українців готують пенсійні зміни
Останні новини
Схожі новини