Подвійне вбивство в Луцькому районі: поліція затримала підозрюваного

Подвійне вбивство в Луцькому районі: поліція затримала підозрюваного

Поліцейські оперативно встановили зловмисника, причетного до подвійного вбивства у Луцькому районі. Йому оголосили про підозру та вже обрали запобіжний захід. 

Як повідомили в поліції Волині, до них днями надійшло повідомлення про зникнення мешканки села Олександрія Луцького району. Односельці повідомили, що не бачили жінку понад тиждень. 

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. Обстежуючи подвір’я зниклої, правоохоронці виявили її мертвою у криниці, окрім того, мертвим виявили і сина жінки. Обоє вони були з тілесними ушкодженнями.

Поліцейські зібрали усі наявні речові докази, слідову інформацію та опитали сусідів вбитих. Оперативно було встановлено підозрюваного до скоєння вбивства, ним виявився – 55-річний житель цього ж села.

На пошуки  зловмисника скерували усі служби поліції, працювали кінологи, спеціалісти з безпілотними літальними апаратами. Правоохоронці здійснили також обхід села, зокрема, обстежували й будинки-пустки.  В одному із них і виявили зловмисника за понад добу від початку пошуків. 

Його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголосили про підозру за п.1 ч. 2 ст. 115 (Вбивство двох осіб) Кримінального кодексу України. Підозрюваному обрали запобіжний захід – 60 діб тримання під вартою.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Напередодні нового року на Волині вбили 20-річного хлопця
Наступна новина Через пункт пропуску на Волині до Польщі намагались вивезти шість старовинних ікон
Останні новини
Схожі новини