«Пограбування століття»: чоловік сховався в посилку «Нова пошта», щоб обікрасти інші посилки

«Пограбування століття»: чоловік сховався в посилку «Нова пошта», щоб обікрасти інші посилки

Щоб пограбувати посилки, треба думати, як посилка — 21 березня цього року житель Дніпра вирішив обікрасти вантажний автомобіль компанії «Нова пошта», що перевозить посилки у поштові відправлення, для чого сам сховався в посилці.

Деталі справи стали відомі з вироку, який чоловікові виніс Київський районний суд Харкова 22 березня цього року, пише Ain

За даними слідства, чоловік, щоб пробратися в вантажний автомобіль компанії, виготовив з підручних матеріалів дерев'яний ящик. Потім сховався в ящику і попросив свого знайомого відправити цю «посилку» Харків під вигаданим приводом. 

В одному з київських відділень компанії ящик помістили у вантажівку, який їхав до Харкова. В дорозі чоловік виліз із ящика, канцелярським ножем зрізав скотч з інших посилок і переклав у свій ящик кілька дорогих гаджетів. Серед вкрадених предметів були ноутбук Toshiba Satellite Pro, Apple Sport Watch, смартфон Xiomi Redmi 4А 2 на 16 ГБ — усього техніки на 13 078 грн (можливо, мається на увазі оголошена, а не реальна вартість техніки). 

Після цього чоловік знову сів на ящик з вкраденим, де його і виявив співробітник харківського відділення «Нова пошта».

Під час судового засідання обвинувачений повністю визнав провину. Його визнали винним у порушенні ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 185 КК України (закінчений замах на крадіжку). Суд визнав каяття обвинуваченого в пом'якшувальну обставину. Йому присудили 3 роки позбавлення волі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Двох лучан, яких підозрюють у викраденні людей, розшукує поліція
Наступна новина Нововолинські шахтарі дочекалися зарплати за січень та лютий
Останні новини
Схожі новини